Udtalt af tidligere kursister på Vikon

Kvinde, 24 år.
Jeg har hele tiden villet arbejde med dyr på den ene eller den anden måde. Jeg har haft utroligt svært ved at finde en praktikplads og et sted at komme i lære. Jeg fik sammen med Vikon struktureret min søgen, og jeg er nu i arbejde i en Zoo, hvor jeg laver alt fra at muge ud til at fodre dyrene.
Det er intet mindre end mit drømmejob

Mand, 31 år.
Efter jeg er blevet clean, har jeg ikke vidst, hvad jeg ville med mit liv. Men jeg fik nogle gode snakke og et kærligt spark bagi på Vikon. Så kom jeg i praktik, og nu er jeg startet som voksenlærling. Det har været en rigtig god oplevelse at være på Vikon, og jeg voksede rigtig meget som person.

Kvinde, 23 år.
Jeg vidste hele tiden, at jeg skulle være SOSU-assistent, men jeg har svært ved at holde styr på alting, fordi jeg har ADHD. Vikon fandt en praktikplads til mig, og nu har jeg fået lov at forlænge praktikken, indtil jeg skal i uddannelse. Det er vildt fedt

Mand, 25 år.
Jeg har haft et ønske om at blive kok i lang tid, men jeg kunne ikke finde en læreplads. Efter kort tid på Vikon kom jeg i praktik på et hotel, hvilket har resulteret i at jeg nu er kommet i mesterlære. Det er for fedt, og jeg elsker mit job. Tak Vikon.

Kvinde, 30 år.
Jeg har været på Vikon i 6 måneder. Jeg fik tilbuddet, da jeg gik ned med stress og mit liv var kaos. Jeg har fået utrolig meget ud af det halve år. Jeg er vokset, har fået troen på mig selv - og andre. Jeg har fået styr på mit liv og skal nu i gang med uddannelse. Det har været de bedste og største måneder i mit liv, hvor jeg ydermere har fået nogle fantastiske venner.